Wie is Nadia?

Wie is Nadia?

Nadia1
wie is nadia?

De vrouw achter WorkIn Bee

Hi, mijn naam is Nadia

Als klein meisje groeide ik op in een rustige woonwijk in Arnhem. Ik speelde graag buiten, kende iedere klimboom, deelde mijn vreugde met beestjes en planten, en plukte stiekem bloemen voor mijn moeder. Het liefst stond ik met mijn blote voeten op de aarde en ik kon mij verliezen in mijn eigen gecreëerde wereld, vol fantasie.

Alles waar ik van droomde… 
Naarmate ik opgroeide voelde ik me meer en meer gevangen in een wereld die niet de mijne leek te zijn. Ik zocht naar de verbinding tussen mijzelf en de wereld om mij heen. Hier gaf ik expressie aan achter mijn naaimachine. Zo kon ik een wereld maken die mij paste. Ik behaalde mijn Fashion Design bachelor diploma aan de HKU, en een paar jaar later opende ik een winkel/atelier waar ik mijn eigen kledinglijn maakte en verkocht.

Het was alles waar ik van droomde. En toch…
Ik verloor mezelf in een web van vergelijking, prestatiedruk en perfectionisme. In mijn jonge carrière kende ik slapeloosheid en een constante werkdruk en leek dat wat me eerder verbond me nog verder van mezelf te vervreemden. Ik werd er duizelig van, voelde me afwezig in mijn lichaam en realiseerde me dat ik me over het algemeen wel bijzonder geprivilegieerd maar niet waarlijk gelukkig voelde. 

Maar… Hoe dan wel?
Ik stopte met de kledinglijn en trok de deur van de winkel een laatste keer achter me dicht. Wat kwam uit mijn ZIJN voort, en niet uit mijn hoofd? Wat wilde ik vertellen en wat had ik bij te dragen aan deze wereld? Kickboksen, yoga en meditatie waren al langer een onderdeel van mijn leven. En zo heb ik zelf de kracht van het Zenboksen mogen ondervinden. Toen mijn coach de opleiding starten tot Zenboks trainer wist ik… dat wil ik doen! Sindsdien voel ik in iedere vezel van mijn lijf dat ik mijn ‘pad’ gevonden heb. Dat ik onderneem, creëer en manifesteer vanuit mijn diepste kern. 

Wat heb ik dan precies bij te dragen? 
Ik geloof heel sterk in het vuur dat in ieder van ons brand. Noem het je intuïtie, je vuur, je kracht. Het is daar in JOU. Maar soms is dat vuur nog maar een kleine waakvlam. Door hele eenvoudige dingen kan je je weer herinneren dat dat vuur in jou aanwezig is en wacht tot het weer vel mag gaan branden.
Kickboksen, yin yoga en ademwerk/pranayama gebruik ik als tools om je uit je hoofd te halen en je weer terug in je lichaam te laten zakken. Zodat je van ‘denken’ terug gaat naar ‘voelen’. Ik steek mijn hand naar je uit om je een stukje te begeleiden op jou pad. Want ik, de mensen om je heen en de wereld hebben JOU vuur, je passie en creatie vermogen nodig.

Welkom!
Je bent van harte welkom! Er zijn mogelijkheden voor ieder niveau. Van de wekelijkse Zenbokslessen voor vrouwen, persoonlijk 1-op-1 sessies waarbij JIJ centraal staat of verbindende Zenboksworkhops op maat gemaakt. Kijk voor meer specifieke informatie bij ‘aanbod’.

Opleiding en ervaringen
Naast de opleiding tot Zenbokstrainer heb ik cursussen en trainingen gevolgd op het gebied van bewustwording d.m.v. energetisch werk, kickboksen, yin yoga en ademwerk/pranayama. En momenteel volg ik nog de opleiding tot Energetisch Coach bij Sonnevelt en verwacht ik af te studeren in juni (2023)

Ter verdieping van mijn eigen spirituele beoefening ben ik bij verschillende leraren één of meerdaagse retraites gaan volgen, en ben ik maak ik onderdeel uit van de sisterhood van Lands of the Setting Sun waarbij co-creatie rondom sjamanisme en ‘medicine woman’ een constante bron is van leren, en leren loslaten, in tune met het AL.