Ik geloof dat je al heel bent, maar door beperkende overtuigingen, onverwerkte trauma’s of oude patronen kan je levensenergie stagneren.

Als energetisch coach stem ik mij af op jouw chakra’s en/of aura en onderzoek ik waar er energetische blokkades zitten waardoor je levensenergie niet vrij door je systeem kan stromen. Ik begeleid je terug naar jouw zelfhelende kracht om zo jouw lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je levensenergie weer volop kan gaan stromen.

Hoe doe ik dat?

Ik werk intuïtief en vanuit mijn ontwikkelde sensitieve vermogens (helder voelend en wetend). Ik maak
geen behandelplan. Jouw energie is leidend en geeft precies aan waar de aandacht naar toe mag gaan en wat het nodig heeft om weer in balans te komen. Ik neem je hierin mee, op deze manier leer je
(opnieuw) contact te maken met jouw lichaam en systeem zodat jij dit zelf kan gaan toepassen. Door deze manier van werken komen we snel tot de essentie, waardoor er geen langdurige trajecten nodig zijn om jou weer in je kracht te zetten.

Op deze manier breng jij jezelf terug in je eigen kracht, want alles wat je nodig hebt is in jou aanwezig, soms heb je alleen wat hulp nodig om het opnieuw te ontdekken.

Voorbeelden van hulpvragen kunnen zijn:
  • Het niet los kunnen komen van verslavingen
  • Je vindt het moeilijk om je emoties toe te laten en te doorvoelen
  • Depressie
  • Je piekert veel en/of heb slaapproblemen
  • Je leeft vanuit je hoofd en wilt zakken naar je lichaam
  • Moeite met zelfacceptatie
  • Het niet goed weten wat je wilt
  • Relatie-problemen (bindingsangst / verlatingsangst)
Werkwijze

Het eerste consult is het intake- en kennismaakgesprek. De consulten die daarop volgen zijn verdiepend voor jouw proces. Je zal huiswerk meekrijgen wat je zelfhelend vermogen zal ondersteunen. Het aantal consulten is geheel afhankelijk van jouw hulpvraag en de ontwikkeling van jouw proces.

Duur van een consult is 60 minuten.
Investering per consult is €80,00.

    © 2024 WorkIn Bee – KvK 71371354