Op zoek naar een teamuitje of workshop die echt impact maakt?
Bowlen, een kookworkshop en samen borrelen is heel gezellig, maar verbindt het ook echt?
Verbinding ontstaat zodra de maskers wegvallen. Wat gebeurt er met jou als je tegenover een ander staat tijdens het kickboksen?

 • Kan jij je eigen grenzen aangeven?
 • Hoor/zie jij de grenzen van de ander?
 • Komt datgene wat je wilt communiceren ook echt zo over?
 • Hoe ontvangt de ander jouw feedback en hoe ontvang jij feedback van de ander?

Het klinkt misschien zwaar, maar een Zenboks-workshop maakt deze aspecten van verbinding en communicatie op een sportieve en speelse manier zichtbaar. Het geeft direct handvatten hoe hier mee om te gaan, voor jezelf maar ook binnen een team.

Maar waarom dan Zenboksen?
Kickboksen is een fysieke vorm van communicatie. De manier waarop je staat en beweegt zegt veel over de manier waarop je beweegt in het leven EN binnen een team. Durf jij je grenzen aan te geven? Durf jij ruimte in te nemen? Kan jij op een gezonde manier incasseren, en durf jij een ander te raken zonder te kwetsen? En wordt er de tijd genomen om te integreren? Om datgene wat er naar boven is gekomen aan gevoel en/of emotie te kunnen/durven doorvoelen? Hier wordt alle ruimte aan gegeven tijdens de Yin yoga. Daarom is Zenboksen een zeer geschikte tool om in te zetten tijdens een workshop of teambuildingsessie, waarbij het gaat om samenwerken, verbinden, conflicthantering en communicatie met de ander EN met jezelf.

Wat kun je verwachten?
Door eerst samen in gesprek te gaan met elkaar en de behoeftes te achterhalen kan WorkIn Bee een workshop op maat maken die voldoet aan jullie wensen. Veiligheid staat voorop. Er wordt niet tegen elkaar gekickbokst, maar met elkaar, op pads en trapkussens. Samen leren door te bewegen, te ervaren en te verbinden.

Praktische informatie

 • De workshop wordt op maat gemaakt en volledig afgestemd op jullie wensen/behoeften
 • De duur is maximaal 2,5 uur
 • De locatie van de workshop wordt in overleg bepaald
  (hierbij kan WorkIn Bee adviseren)
 • Alle benodigdheden worden door WorkIn Bee verzorgd

  © 2024 WorkIn Bee – KvK 71371354